Tasuta transport pakiautomaati alates 50-eurosest ostust!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


Tarneaeg: 10-20 tööpäeva

16,99 €

Püsikliendile 16,14 €

Lugude nimekiri

Plaat 1
1. Zadok The Priest (Handel)
2. Ayres For The Theatre: Round Of (The Prince F Denmark's March)
3. Lachrimae Antiquae From Lachrimae, Or Seaven Teares
4. A Suite Of Theatre Music: II. Rondeau (Abdelazer, Or The Moor's Revenge Z.570 No. 2)
5. Spem In Alium .
6. With Lilies White (An Elegy For Lady Magdalen Montague, D 1608)
7. Dido And Aeneas: Overture
8. Dido And Aeneas, ACT 3: Scene 2
9. Come Ye Sons Of Art, 1694, Ode For Queen Mary (Excerpts)
10. O Solitude! Z.406
11. Solomon HWV67: Sinfonia: Act 3, The Arrival Of The Queen Of Sheba
12. Messiah HWV56, Part 2: Hallelujah (Chorus)
13. Messiah HWV56, Part 2: He was despised (alto)
14. Water Music Suite No.2 In D

Plaat 2
1. Gloria RV589: Gloria In Excelsis
2. Concerto For Oboe And Strings In D Minor (Arr. Lauschmann): II. Adagio
3. String Quintet In E Major Op. 11 No. 5 (G275): Minuetto In A
4. Sonata In D Minor Kk 9
5. Stabat Mater Pour Soprano, Contralto, Corders Et Basse Continue: Stabat Mater Dolorosa
6. Concerto In G Major For 2 Mandolines And Strings RV532: I. Allegro
7. Crucifixus A 8
8. Concerto In G Minor Op.1 No.4 (Extract): Devil's Trill: Allegro
9. Le Quattro Stagioni (From 'Il Cimento Dell'armonia E Dell'inventione' Op. 8): Concerto No. 1 In E Major RV269, 'La Primavera'
10. Concerto For Recorder In C Major Op.44 No.11
11. Fandango
12. Tenebrae Responsories (From 'Officium Hebdomadae Sanctae'), Holy Saturday: Second Nocturn: II.O Vos Omnes - Si Est Dolor - Attendite
13. Diferencias Sobre Las Folias
14. Ay Luna Que Reluzes
15. Pavan & Galliard D'Alexandra
16. Requiem To The Memory Of Luiz Vaz De Camos Op. 23, Sanctus & Benedictus: Sanctus

Plaat 3
1. Canon And Gigue In D: Canon
2. Canzonetta In A Minor Bux WV 225
3. Konzert Für Violoncello, Streicher & Basso Continuo G-moll: III. Allegro Non Tanto
4. Cantata No. 147, 'Herz Und Mund Und Tat Und Leben' BWV147: Choral: Jesu Bleibet Meine Freude (Jesu, Joy Of Man's Desiring)
5. Orchestral Suite No. 3 In D Major, BWV 1068: Air
6. Concerto For 4 Harpsichords In A Minor BWV1065: I. Allegro
7. Toccata Und Fuge D-Moll BWV 565 (1992 Digital Remaster): Toccata -
8. Toccata Und Fuge D-moll BWV 565 (1992 Digital Remaster): Fuge
9. Cantata No. 51, \"Jauchzet Gott In Allen Landen'' BWV 51: Aria : Jauchzet Gott In Allen Landen!"
10. Overture-Suite In A Minor (1995 Digital Remaster): Les Plaisirs
11. Concerto In F Minor For Oboe, Strings And Basso Continuo: II. Largo
12. Cantata No. 29, 'Wir Danken Dir, Gott, Wir Danken Dir' BWV29: Sinfonia
13. 'Goldberg' Variations BWV988 (Aria With Divers Variations): Aria
14. Aria: Es Ist Vollbracht ... Der Held Aus Juda (From St John Passion BWV245)
15. Brandenburg Concerto No. 4 In G BWV1049: III. Presto
16. Suites For Cello, Suite No. 1 In G Major BWV 1007: Prelude
17. Magnificat In D BWV243: Coro: Magnificat Anima Mea
18. Harpsichord Concerto In F Minor BWV1056
19. Flute Sonata In E Flat BWV1031 (Doubtful): II. Siciliano
20. 4 Orchestral Suites BWV1066-9, Suite No.4 In D Major, BWV1069 (3 Oboes, 3 Trumpets, Strings And Timpani): Réjouissance

Vaata lisaks