Tasuta transport pakiautomaati alates 50-eurosest ostust!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


Bootleg Vol. 2: From Memphis To Hollywood [3LP]

Tarneaeg: 5-20 tööpäeva

47,95 €

Püsikliendile 45,55 €


*180gr vinüülplaat

Lugude nimekiri

Plaat 1
1. Kwem Announcements And Advertisements (Album Version)
2. Johnny Cash Show Intro And Theme (Album Version)
3. Wide Open Road (Album Version)
4. Home Equipment Company Advertisement (Album Version)
5. One More Ride (Album Version)
6. Home Equipment Company Advertisement/Luther Perkins Intro (Album Version)
7. Luther's Boogie (Album Version)
8. Belshazar (Intro) (Album Version)
9. Belshazar (Album Version)
10. Closing Comments And Theme (Album Version)
11. Overton Park Shell Country Music Jamboree Advertisement By Texas Bill Strength (Album Version)
12. I Walk The Line (Early Demo)
13. Get Rhythm (Early Demo)
14. Train Of Love (Early Demo)
15. Country Boy (Early Demo)
16. My Treasure (Early Demo)
17. Belshazar (Early Demo)
18. He'll Be A Friend (Early Demo)
19. When I Think Of You (Early Demo)
20. I Just Don't Care Enough (To Carry On) (Early Demo)
21. I'll Cry For You (Early Demo)
22. You're My Baby (Early Demo)
23. Rock 'N' Roll Ruby (Early Demo)

Plaat 2
1. Wide Open Road (Album Version)
2. Leave That Junk Alone
3. Brakeman's Blues (Incomplete)
4. Big River
5. I Couldn't Keep From Crying (Album Version)
6. New Mexico (Album Version)
7. Goodnight Irene (Album Version)
8. Restless Kid (Demo)
9. It's All Over (Demo)
10. All Over Again (Album Version)
11. You Dreamer You (Album Version)
12. I'll Remember You (Album Version)
13. Johnny Yuma Theme
14. Five Minutes To Live
15. The Losing Kind
16. Locomotive Man (Single Version)
17. Girl In Saskatoon (Single Version)
18. There's A Mother Always Waiting At Home

Plaat 3
1. Johnny Reb (Album Version)
2. The Shifting, Whispering Sands [Part 2] (Album Version)
3. Send A Picture Of Mother
4. Hardin Wouldn't Run (Demo)
5. Thunderball
6. One Too Many Mornings
7. The Frozen Logger
8. Foolish Questions
9. Bottom Of The Mountain
10. Put The Sugar To Bed (Single Version)
11. You Beat All I Ever Saw (Single Version)
12. On The Line
13. Roll Call (Single Version)
14. The Folk Singer
15. Six White Horses (Demo)
16. Come Along And Ride This Train (Demo)

Vaata lisaks

Lisan ostukorvi...