Tasuta transport pakiautomaati alates 50-eurosest ostust!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


Every Great Motown Hit Of Marvin Gaye: 15 Spectacular Performances [LP]

  • 2020, Motown
  • Formaat: Vinüül
Tarneaeg: 10-20 tööpäeva

29,95 €

Püsikliendile 28,45 €


*180gr vinüülplaat

Lugude nimekiri

Plaat 1
1. How Sweet It Is (To Be Loved By You) (Album Version)
2. Your Precious Love
3. If I Could Build My Whole World Around You (Stereo Version)
4. That's The Way Love Is (Stereo Version)
5. You're All I Need To Get By
6. I Heard It Through The Grapevine (Album Version)
7. Too Busy Thinking About My Baby (Album Version / Stereo)
8. What's Going On
9. Ain't Nothing Like The Real Thing (Album Version)
10. Inner City Blues (Make Me Wanna Holler) (Single Version)
11. Mercy Mercy Me (The Ecology)
12. Trouble Man (From "Trouble Man" Soundtrack)
13. Let's Get It On
14. Distant Lover
15. Got To Give It Up (Pt. 1)

Vaata lisaks

Lisan ostukorvi...