Tasuta transport pakiautomaati alates 50-eurosest ostust!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


Gladiator: More Music From the Motion Picture [CD]

Tarneaeg: 10-20 tööpäeva

20,95 €

Püsikliendile 19,90 €

Lugude nimekiri

Plaat 1
1. Duduk Of The North
2. Now We Are Free [Juba's mix]
3. The Protector Of Rome (feat. Russell Growe and Richard Harris)
4. Homecoming (feat. Joaquin Phoenix and Russell Growe)
5. The General Who Became A Slave
6. The Slave Who Became A Gladiator (feat. Oliver Reed and Russell Growe)
7. Secrets
8. Rome Is The Light
9. All That Remains
10. Maximus
11. Marrakesh Marketplace
12. The Gladiator Waltz (feat. Russell Growe)
13. Figurines (Yan Ching by Lisa Gerrard)
14. The Mob
15. Busy Little Bee (feat. Connie Nielsen and Russell Growe)
16. Death Smiles At Us All (feat. Russell Growe and Joaquin Phoenix)
17. Not Yet (feat. Djimon Hounsou)
18. Now We Are Free [Maximus mix]

Vaata lisaks