Tasuta transport pakiautomaati alates 50-eurosest ostust!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


Last Man Standing [CD]

Tarneaeg: 5-20 tööpäeva

29,99 €

Püsikliendile 28,49 €


Kaasa teevad: Jimmy Page, B.B. King, Bruce Springsteen, Mick Jagger, Ronnie Wood, Neil Young, Robbie Robertson, John Fogerty, Keith Richards, Ringo Starr, Merle Haggard, Kid Rock, Rod Stewart, Eric Clapton jt.

Lugude nimekiri

Plaat 1
1. Rock and Roll
2. Before the Night Is Over
3. Pink Cadillac
4. Evening Gown
5. You Don't Have to Go
6. Twilight
7. Travelin' Band
8. That Kind of Fool
9. Sweet Little Sixteen
10. Just a Bummin' Around
11. Honky Tonk Woman
12. What's Made Milwaukee Famous
13. Don't Be Ashamed of Your Age
14. Couple More Years
15. Ol' Glory
16. Trouble in Mind
17. I Saw Her Standing There
18. Lost Highway
19. Hadacohl Boogie
20. What Makes the Irish Heart Beat
21. The Pilgrim CH.33

Vaata lisaks

Lisan ostukorvi...