Tasuta transport pakiautomaati alates 50-eurosest ostust!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


One More For the Road [CD]

Tarneaeg: 10-20 tööpäeva

15,99 €

Püsikliendile 15,19 €


*Curtis Stigers with The Danish Radio Big Band

Lugude nimekiri

Plaat 1
1. Come Fly With Me (Live)
2. I've Got You Under My Skin (Live)
3. Don't Worry 'Bout Me (Live)
4. You Make Me Feel So Young (Live)
5. My Kind Of Town (Live)
6. Fly Me To The Moon (Live)
7. Summer Wind (Live)
8. They Can't Take That Away From Me (Live)
9. The Lady Is A Tramp (Live)
10. One For My Baby (And One More For The Road) (Live)

Vaata lisaks

Lisan ostukorvi...