Tasuta transport pakiautomaati alates 50-eurosest ostust!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


Original Album Collection Volume 2: 2007-2013 [5CD]

Tarneaeg: 5-20 tööpäeva

19,95 €

Püsikliendile 18,95 €

Lugude nimekiri

Plaat 1
1. OLD, NEW, BORROWED AND BLUE (2007): What's Shakin' on the Hill?
2. Raining Raining
3. Don't Dream It's Over
4. Ride On
5. What's Going On
6. Ain't That Peculiar
7. I Live on a Battlefield
8. Love Will Keep Us Alive
9. Always Have, Always Will
10. Girl
11. The Reason Was You
12. No Easy Way Out
13. Help Me Make It Through the Night

Plaat 2
1. I KNOW THAT NAME (2008): No Doubt About It (Remastered Single Remix)
2. I Don't Want to Hear Anymore (feat. Don Henley & Timothy B Schmit) (Remastered Single Remix)
3. It Ain't Easy (To Love Somebody)
4. I Don't Want Your Love (I Need Your Love)
5. Ain't No Love in the Heart of the City (Remastered Single Remix)
6. Stay Awake (I'm Coming Home)
7. Soul to Soul (feat. London Community Gospel Choir)
8. Just 4 Tonite (Remastered Single Remix)
9. Love Is Thicker Than Water
10. If I Didn't Love You (Remastered Single Remix)
11. Who Am I?
12. Eyes of Blue
13. Am I in That Dream?
14. He Ain't Heavy, He's My Brother

Plaat 3
1. A DIFFERENT HAT (2010): I Think It's Going to Rain Today
2. Moon River
3. Don't Let the Sun Catch You Crying
4. I Can't Make You Love Me
5. I Live on a Battlefield
6. Eyes of Blue
7. I Don't Know Enough About You
8. All the Way
9. If You Love Me
10. Love Will Keep Us Alive
11. For All We Know
12. It Ain't Over

Plaat 4
1. GOOD FEELING (2012): Good Feelin' About It
2. Marmalade Moon
3. Nothing Without You
4. I Can Hear Ray
5. Long Ago
6. Make It Right
7. If I Should Fall Behind
8. From Now On
9. I Don't Wanna Lose Your Love
10. Time to Move On
11. When My Little Girl Is Smiling
12. A Child Is Born

Plaat 5
1. RAIN OR SHINE (2013): Stepping Stone
2. That's All That Matters to Me
3. One in a Million
4. You Don't Know Me
5. (If Loving You Is Wrong) I Don't Want to Be Right
6. Time Waits for No One
7. Hard Times (No One Knows Better Than I)
8. I'm Losing You
9. Life's Too Short
10. Come Rain or Shine

Vaata lisaks

Lisan ostukorvi...