Jõulud ei ole enam kaugel! Telli juba täna, et kingitused õigeks ajaks kohale jõuaksid!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


Remixes 81--04 [2CD]

  • 2004/2013, Mute
  • Formaat: CD
Tarneaeg: 10-20 tööpäeva

24,99 €

Püsikliendile 23,74 €

Lugude nimekiri

Plaat 1
1. Never let me down again [Split mix]
2. Policy of truth [Capitol mix]
3. Shout [Rio remix]
4. Home [Air 'Around the Golf' remix]
5. Stranglelove [Blind mix]
6. Rush [Spiritual Guidance mix]
7. I feel you [Renegade Soundwave Afghan Surgery mix]
8. Barrel of a gun [Underworld Hard mix]
9. Route 66 [Beatmasters mix]
10. Freelove [DJ Muggs remix]
11. I feel loved [Chamber's remix]
12. Just can't get enough [Schizo mix]

Plaat 2
1. Personal Jesus [Pump mix]
2. World in my eyes [Mode to joy]
3. Get the balance right [Combination mix]
4. Everything counts [Absolut mix]
5. Breathing in fumes
6. Pain killer [Kill the Pain DJ Shadow vs. Depeche Mode]
7. Useless [The Kruder & Dorfmeister session]
8. In your room [The Jeep Rock mix]
9. Dream on [Dave Clarke Acoustic version]
10. It's no good [Speedy J mix]
11. Master and servant [An ON-Usound Science Fiction Dance Hall classic]
12. Enjoy the silence [Timo Maas Extended mix]

Vaata lisaks

Lisan ostukorvi...