Tasuta transport pakiautomaati alates 50-eurosest ostust!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


The Classic Christmas Album [CD]

Tarneaeg: 10-20 tööpäeva

10,95 €

Püsikliendile 10,40 €


"Because It's Christmas (For All the Children)":

Lugude nimekiri

Plaat 1
 1. Silver Bells
 2. Happy Holiday/White Christmas
 3. Jingle Bells
 4. Rudolph the Red Nosed Reindeer
 5. I've Got My Love to Keep Me Warm
 6. Violets for Your Furs
 7. The Christmas Waltz
 8. Christmas Is Just Around the Corner (From 'Cranberry Christmas')
 9. (There's No Place Like) Home for the Holidays
10. Because It's Christmas (For All the Children)
11. River
12. Silent Night/I Guess There Ain't No Santa Claus
13. Santa Claus Is Coming to Town
14. Medley: Joy to the World/Have Yourself a Merry Little Christmas
15. It's Just Another New Year's Eve
16. A Gift of Love

Vaata lisaks

Lisan ostukorvi...