Tasuta transport pakiautomaati alates 50-eurosest ostust!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


The Complete Mercury Albums 1986-1991 [7CD]

Tarneaeg: 5-20 tööpäeva

37,99 €

Püsikliendile 36,09 €


Sisaldab plaate:
- Carl Perkins / Jerry Lee Lewis / Roy Orbison / Johnny Cash - "Class Of '55: Memphis Rock & Roll Homecoming" (1986)
- "Johnny Cash Is Coming To Town" (1987)
- "Water From The Wells Of Home" (1988)
- "Classic Cash: Hall Of Fame Series" (1988)
- "Boom Chicka Boom" (1990)
- "The Mystery Of Life" (1991)

Lugude nimekiri

Plaat 1
1. Birth of Rock and Roll
2. Sixteen Candles
3. Class of '55
4. Waymore's Blues
5. We Remember the King
6. Coming Home
7. Rock and Roll (Fais-do-do)
8. Keep My Motor Running
9. I Will Rock and Roll with You
10. Big Train (From Memphis)

Plaat 2
1. The Big Light
2. The Ballad of Barbara
3. I'd Rather Have You
4. Let Him Roll
5. The Night Hank Williams Came to Town
6. Sixteen Tons
7. Letters from Home
8. W. Lee O'daniel (And the Light Crust Dough Boys)
9. Heavy Metal (Don't Mean Rock and Roll to Me)
10. My Ship Will Sail

Plaat 3
1. Ballad of a Teenage Queen (With Roseanne Cash & the Everly B
2. As Long As I Live (With Emmylou Harris)
3. Where Did We Go Right (With June Carter Cash and the Carter
4. The Last of the Drifters (With Tom T. Hall)
5. Call Me the Breeze (With John Carter Cash)
6. That Old Wheel (With Hank Williams, Jr.)
7. Sweeter Than the Flowers (With Waylon Jennings)
8. A Croft in Clachan (The Ballad of Rob Macdunn) (With Glen Ca
9. New Moon over Jamaica (With Paul Mccartney)
10. Water from the Wells of Home (With John Carter Cash)

Plaat 4
1. Get Rhythm
2. Tennessee Flat Top Box
3. Long Black Veil
4. A Thing Called Love
5. I Still Miss Someone
6. Cry, Cry, Cry
7. Blue Train
8. Sunday Morning Coming Down
9. Five Feet High and Rising
10. Peace in the Valley
11. Don't Take Your Guns to Town
12. Home of the Blues
13. Guess Things Happen That Way
14. I Got Stripes
15. I Walk the Line
16. Ring of Fire
17. Ballad of Ira Hayes
18. The Ways of a Woman in Love
19. Folsom Prison Blues
20. Supper Time

Plaat 5
1. Sunday Morning Coming Down (Early Mix)
2. Get Rhythm (Early Mix)
3. I Walk the Line (Early Mix)
4. Long Black Veil (Early Mix)
5. I Still Miss Someone (Early Mix)
6. Blue Train (Early Mix)
7. I Got Stripes (Early Mix)
8. Peace in the Valley (Early Mix)
9. Five Feet High and Rising (Early Mix)
10. Folsom Prison Blues (Early Mix)
11. Cry, Cry, Cry (Early Mix)
12. Don't Take Your Guns to Town (Early Mix)
13. Tennessee Flat Top Box (Early Mix)
14. A Thing Called Love (Early Mix)
15. The Ways of a Woman in Love (Early Mix)
16. Ballad of Ira Hayes (Early Mix)
17. Guess Things Happen That Way (Early Mix)
18. Home of the Blues (Early Mix)
19. Supper Time (Early Mix)
20. Ring of Fire (Early Mix)

Plaat 6
1. A Backstage Pass
2. Cat's in the Cradle
3. Farmer's Almanac
4. Don't Go Near the Water
5. Family Bible
6. Harley
7. I Love You, Love You
8. Hidden Shame
9. Monteagle Mountain
10. That's One You Owe Me
11. Veteran's Day (B-side of of the Mystery of Life)
12. I Shall Be Free (B-side of of Farmer's Almanac)
13. I Draw the Line (Previously Unreleased)
14. A Backstage Pass (Early Version)
15. Harley (Early Version)
16. That's One You Owe Me (Early Version)
17. Veteran's Day (Early Version)

Plaat 7
1. The Greatest Cowboy of Them All
2. I'm an Easy Rider
3. The Mystery of Life
4. Hey Porter
5. Beans for Breakfast
6. Goin' by the Book
7. Wanted Man
8. I'll Go Somewhere and Sing My Songs Again (With Tom T. Hall)
9. The Hobo Song
10. Angel and the Badman
11. The Wanderer (With U2) [Long Version]

Vaata lisaks

Lisan ostukorvi...