Tasuta transport pakiautomaati alates 50-eurosest ostust!

My Cart:

0 item(s) - €0.00
You have no items in your shopping cart.


The Deer's Cry [CD]

Delivery time: within 1 workday

In stock


For loyal customer €15.15


*Vox Clamantis, Jaan-Eik Tulve

Eesti Muusikaauhinnad 2017 | EMA 2017: auhind kategoorias Aasta klassikaalbum (esitab Vox Clamantis, dirigent Jaan-Eik Tulve)


Plaat 1
1. The Deer's Cry
2. Von Angesicht zu Angesicht
3. Virgencita
4. Veni creator
5. Drei Hirtenkinder aus Fatima
6. And One of the Pharisees
7. Da pacem Domine
8. Most Holy Mother of God
9. Sei gelobt, du Baum
10. Habitare fratres in unum
11. Summa
12. Gebet nach dem Kanon

See also

Adding to Cart...