Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50-eurosest ostust!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


The Essential [2CD]

Tarneaeg: 5-20 tööpäeva

13,95 €

Püsikliendile 13,25 €


vt. ka teisi Sony Essential-seeria plaate!

Lugude nimekiri

Plaat 1
1. Before I Met You
2. Just Between You and Me
3. I Know One
4. The Day the World Stood Still
5. The Easy Part's Over
6. Let the Chips Fall
7. Kaw-Liga
8. All I Have to Offer You (Is Me)
9. (I'm So) Afraid of Losing You Again
10. Is Anybody Goin' to San Antone
11. Wonder Could I Live There Anymore
12. Did You Think to Pray
13. I Can't Believe That You've Stopped Loving Me
14. I'm Just Me
15. Kiss an Angel Good Mornin'
16. All His Children
17. It's Gonna Take Longer
18. She's Too Good to Be True
19. A Shoulder to Cry On
20. Don't Fight the Feelings of Love
21. Amazing Love
22. We Could
23. Mississippi Cotton Picking Delta Town
24. Then Who Am I
25. I Ain't All Bad
26. Hope You're Feelin' Me (Like I'm Feelin' You)
27. She's Just an Old Love Turned Memory
28. I'll Be Leaving Alone
29. More to Me
30. Someone Loves You Honey
31. When I Stop Leaving (I'll Be Gone)
32. Where Do I Put Her Memory
33. You Win Again
34. You Almost Slipped My Mind
35. Roll on Missippi
36. You're So Good When You're Bad
37. Why Baby Why
38. Night Games
39. The Power of Love
40. Down on the Farm

Lisan ostukorvi...