Tasuta transport pakiautomaati alates 50-eurosest ostust!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


The Essential [2CD]

Tarneaeg: 10-20 tööpäeva

14,99 €

Püsikliendile 14,24 €


vt. ka teisi Sony Essential-seeria plaate!

Lugude nimekiri

Plaat 1
1. Sunday Mornin' Comin' Down
2. To Beat The Devil
3. Just The Other Side Of Nowhere
4. Me And Bobby McGee
5. The Best Of All Possible Worlds
6. Casey's Last Ride
7. Help Me Make It Through The Night
8. Darby's Castle
9. Jody And The Kid
10. Loving Her Was Easier (Than Anything I'll Ever Do Again)
11. For The Good Times
12. Come Sundown
13. From The Bottle To The Bottom
14. Billy Dee
15. Breakdown (A Long Way From Home)
16. The Silver Tongued Devil And I
17. The Taker
18. The Pilgrim: Chapter 33 (Live)

Plaat 2
1. Border Lord
2. The Sabre And The Rose
3. Broken Freedom Song
4. Jesus Was A Capricorn (Owed To John Prine)
5. Shandy (The Perfect Disguise)
6. Sugar Man
7. The Last Time
8. Nobody Wins
9. I'd Rather Be Sorry duet (with Rita Coolidge)
10. Highwayman (With Waylon Jennings, Willie Nelson And Johnny Cash)
11. Don't Cuss The Fiddle
12. The Bigger The Fool, The Harder The Fall
13. Stranger
14. If You Don't Like Hank Williams
15. Here Comes That Rainbow Again
16. Once More With Feeling
17. How Do You Feel About Foolin' Around (with Willie Nelson)
18. Why Me
19. Please Don't Tell Me How The Story Ends

Vaata lisaks

Lisan ostukorvi...