Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50-eurosest ostust!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


Warheads On Foreheads [4LP]

Tarneaeg: 5-20 tööpäeva

74,95 €

Püsikliendile 71,20 €


35 lugu koondav kogumik. Lugusid esimesest albumist "Killing Is My Business..." kuni Grammy võitnud albumini "Dystopia".

Lugude nimekiri

Plaat 1
1. Rattlehead (Killing Is My Business…)
2. Mechanix (Killing Is My Business…)
3. Killing Is My Business…And Business Is Good! (Killing Is My Business…)
4. The Conjuring (Peace Sells..But Who’s Buying?)
5. Wake Up Dead (Peace Sells..But Who’s Buying?)
6. Devils Island (Peace Sells..But Who’s Buying?)
7. Good Mourning / Black Friday (Peace Sells..But Who’s Buying?)
8. Set The World Afire (So Far, So Good…So What!)

Plaat 2
1. In My Darkest Hour (So Far, So Good…So What!)
2. Holy Wars…The Punishment Due (Rust In Peace)
3. Hangar 18 (Rust In Peace)
4. Tornado Of Souls (Rust In Peace)
5. Rust In Peace…Polaris (Rust In Peace)
6. Five Magics (Rust In Peace)
7. Take No Prisoners (Rust In Peace)
8. Skin O’ My Teeth (Countdown To Extinction)
9. Angry Again (Last Action Hero – Soundtrack)

Plaat 3
1. Symphony Of Destruction (Countdown To Extinction)
2. Sweating Bullets (Countdown To Extinction)
3. A Tout Le Monde (Youthanasia)
4. Train Of Consequences (Youthanasia)
5. Reckoning Day (Youthanasia)
6. Trust (Cryptic Writings)
7. She-Wolf (Cryptic Writings)
8. Wanderlust (Risk)
9. Dread and the Fugitive Mind (The World Needs A Hero)

Plaat 4
1. Blackmail The Universe (The System Has Failed)
2. Washington Is Next! (United Abominations)
3. Head Crusher (Endgame)
4. Public Enemy No. 1 (Th1rt3en)
5. Kingmaker (Super Collider)
6. The Threat Is Real (Dystopia)
7. Poisonous Shadows (Dystopia)
8. Death From Within (Dystopia)
9. Dystopia (Dystopia)

Vaata lisaks

Lisan ostukorvi...