Tasuta transport pakiautomaati alates 50-eurosest ostust!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


50 Number Ones [2CD]

Tarneaeg: 10-20 tööpäeva

18,99 €

Püsikliendile 18,04 €

Lugude nimekiri

Plaat 1
1. I Hate Everything
2. Fool Hearted Memory
3. A Fire I Can't Put Out
4. You Look So Good in Love
5. Right or Wrong
6. Let's Fall to Pieces Together
7. Does Fort Worth Ever Cross Your Mind
8. The Chair
9. Nobody in His Right Mind Would've Left Her
10. It Ain't Cool to Be Crazy About You
11. Ocean Front Property
12. All My Ex's Life in Texas
13. Am I Blue
14. Famous Last Words of a Fool
15. Baby Blue
16. If You Ain't Lovin' (You Ain't Livin')
17. Baby's Gotten Good at Goodbye
18. What's Going on in Your World
19. Ace in the Hole
20. Love Without End, Amen
21. I've Come to Expect It From You
22. If I Know Me
23. You Know Me Better Than That
24. The Chill of an Early Fall
25. So Much Like My Dad
26. I Cross My Heart

Plaat 2
1. Heartland
2. Easy Come, Easy Go
3. I'd Like to Have That One Back
4. The Man in Love With You
5. The Big One
6. You Can't Make a Heart Love Somebody
7. Lead On
8. Check Yes or No
9. I Know She Still Loves Me
10. Blue Clear Sky
11. Carried Away
12. I Can Still Make Cheyenne
13. One Night at a Time
14. Carrying Your Love With Me
15. Today My World Slipped Away
16. Round About Way
17. I Just Want to Dance With Yo
18. True
19. We Really Shouldn't Be Doing This
20. Write This Down
21. The Best Day
22. Go On
23. Run
24. Living and Living Well
25. She'll Leave You With a Smile

Vaata lisaks

Lisan ostukorvi...