Jõulud ei ole enam kaugel! Telli juba täna, et kingitused õigeks ajaks kohale jõuaksid!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


All the Way... A Decade of Song [CD]

  • 1999, Sony
  • Formaat: CD
Tarneaeg: 10-20 tööpäeva

21,99 €

Püsikliendile 20,89 €

Lugude nimekiri

Plaat 1
 1. The Power Of Love
 2. Beauty And The Beast (Duet with Peabo Bryson)
 3. Think Twice
 4. Because You Loved Me [Theme from "Up Close & Personal"]
 5. It's All Coming Back To Me Now
 6. Immortality
 7. To Love You More
 8. My Heart Will Go On [Love theme from "Titanic"]
 9. I'm Your Angel (Duet with R.Kelly)
10. That's The Way It Is
11. If Walls Could Talk
12. The First Time Ever I Saw Your Face
13. All The Way (Duet with Frank Sinatra)
14. Then You Look At Me
15. I Want You To Need Me
16. Live For The One I Love

Vaata lisaks

Lisan ostukorvi...