Hea klient! Tasuta transport pakiautomaati alates 50-eurosest ostust!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


Gold [2CD]

Tarneaeg: 10-20 tööpäeva

19,95 €

Püsikliendile 18,95 €


vt. ka teisi Universal Gold -seeria plaate!

Lugude nimekiri

Plaat 1
1. I Only Want To Be With You
2. Stay Awhile
3. Wishin' And Hopin'
4. I Just Don't Know What To Do With Myself
5. All Cried Out
6. Losing You
7. Guess Who?
8. Live It Up
9. Your Hurtin' Kinda Love
10. In The Middle Of Nowhere
11. Some Of Your Lovin'
12. Little By Little
13. You Don't Have To Say You Love Me
14. Goin' Back
15. All I See Is You
16. I'll Try Anything (To Get You)
17. Give Me Time
18. The Look Of Love
19. What's It Gonna Be
20. I Can't Wait Until I See My Baby's Face
21. If You Go Away
22. Magic Garden
23. I Close My Eyes And Count To Ten
24. I Will Come To You
25. Love Power
26. Take Another Little Piece Of My Heart
27. I Think It's Gonna Rain Today

Plaat 2
1. Son Of A Preacher Man
2. Don't Forget About Me
3. Breakfast In Bed
4. I Don't Want To Hear It Anymore
5. The Windmills Of Your Mind
6. Am I The Same Girl
7. In The Land Of Make Believe
8. Brand New Me
9. Silly Silly Fool
10. I Want To Be A Free Girl
11. Lost
12. How Can I Be Sure
13. Spooky
14. What Good Is I Love You?
15. Haunted
16. I Believe In You
17. I Wish That Love Would Last
18. What Have I Done To Deserve This (w/ Pet Shop Boys)
19. Nothing Has Been Proved
20. In Private
21. Reputation
22. Arrested By You
23. Wherever Would I Be?
24. Roll Away

Vaata lisaks

Lisan ostukorvi...