Hea klient! Tasuta transport pakiautomaati alates 50-eurosest ostust!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


Gold [2CD]

Tarneaeg: 10-20 tööpäeva

24,99 €

Püsikliendile 23,74 €


vt. ka teisi Universal Gold -seeria plaate!

Lugude nimekiri

Plaat 1
1. I Saw the Light
2. A Mansion on the Hill
3. Honky Tonkin'
4. Move It on Over
5. You're Gonna Change (Or I'm Gonna Leave)
6. I'm So Lonesome I Could Cry
7. Mind Your Own Business
8. My Bucket's Got a Hole in It
9. Long Gone Lonesome Blues
10. Cold, Cold Heart
11. Howlin' at the Moon
12. I Can't Help It (If I'm Still in Love With You)
13. Hey, Good Lookin'
14. Ramblin' Man
15. I Dreamed About Mama Last Night
16. (I Heard That) Lonesome Whistle
17. Honky Tonk Blues
18. Half as Much
19. Jambalaya (On the Bayou)
20. Settin' the Woods on Fire
21. I'll Never Get Out of This World Alive
22. You Win Again

Plaat 2
1. Your Cheatin' Heart
2. Please Make Up Your Mind
3. Kaw-Liga
4. Take These Chains from My Heart
5. Rockin' Chair Money
6. Please Don't Let Me Love You
7. Someday You'll Call My Name
8. Cool Water
9. First Year Blues
10. Alone and Forsaken
11. The Angel of Death
12. Ready to Go Home
13. There's a Tear in My Beer
14. Weary Blues from Waitin'
15. Why Don't You Love Me
16. Moanin' the Blues
17. I'm a Long Gone Daddy
18. Lost Highway
19. I Can't Get You Off of My Mind
20. Lovesick Blues

Vaata lisaks

Lisan ostukorvi...