Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50-eurosest ostust!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


Runaway [Deluxe Edition] [2CD]

Tarneaeg: 5-20 tööpäeva

20,95 €

Püsikliendile 19,90 €


"To Be Free":

Lugude nimekiri

Plaat 1
1. Hell Or High Water
2. Why Can'™t I Change
3. Heart To Love
4. Let'™s Go
5. He Leaves You Cold
6. Ghost Town
7. Runaway
8. Eagle Bear Buffalo
9. To Be Free
10. Survivors

Plaat 2
1. Survivors (Live from Jedediah Smith Redwood State Park, CA)
2. To Be Free (Live from Dauphin Rd, Vineland, NJ)
3. Eagle Bear Buffalo (Live from Canaan Mountain Wilderness Area, UT)
4. Runaway (Live from Joshua Tree National Park, CA)
5. Ghost Town (Live from Michigan Theatre, Detroit, MI)
6. He Leaves You Cold (Live from Unityville, PA)
7. Let's Go (Live from Trough Rd, State Bridge, CO)
8. Heart To Love (Live from a rooftop in Manhattan, NY)
9. Why Can't I Change (Live from Tahkenitch Landing Campground, Gardiner, OR)
10. Hell Or High Water (Live from Santa Monica Beach, CA)

Vaata lisaks

Lisan ostukorvi...