Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50-eurosest ostust!

Ostukorv:

0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.

0

Simman koduõuel - Estonian Souvenirs Vol. 1: Folk Music Dance [CD]

  • 1999, Forte
  • Formaat: CD
Tarneaeg: 1 tööpäeva jooksul

Laos saadaval

Tavahind: 16,85 €

Soodushind 14,50 €

Lugude nimekiri

Plaat 1
 1. Suvevalss (ans. Kukulind)
 2. Oh ütle kaunis neiukene (ans. Leigarid)
 3. Poissmehe polka (Lahemaa rahvamuusikud)
 4. Julge Juuli polka (Lahemaa rahvamuusikud)
 5. Reinlender (ans.Leegajus)
 6. Reinlender (ans. Leigarid)
 7. Perekapelli polka (Luhatsi pere ansambel)
 8. Eide kaebus (ans. Leigarid)
 9. Õrn kevade (ans. Leegajus)
10. Sõrmõlugu (ans. Kukulind)
11. Krakovjakk (ans. Leigarid)
12. Tuustepp (ans. Leigarid)
13. Tantsu poppurii (Külakapellid)
14. Vengerka (ans. Leigarid)
15. Padespaan (ans. Leigarid)
16. Simmanilugu (ans. Vikerlased)
17. Kungla rahvas (ans. Linnutaja)
18. Vanapoisi valss (ans. Kukulind)
19. Vändra valss (ans. Leegajus)
20. Liivi kadrill (ans. Leigarid)
21. Piusa jõe kaldal (ans. Leigarid)
22. Tantsupoppurrii (Külakapellid)
23. Taagepere polka (ans. Leegajus)
24. Vana Paabo polka (ans. Leegajus)
25. Ingliskad (ans. Leigarid)
26. Labajala valss (ans. Leigarid)
27. Kaheduuri polka (ans. Leegajus)
28. Polka "Piira Peeter" (ans. Leegajus)
29. Hosper (ans. Leigarid)

Vaata lisaks

  Laen...
Lisan ostukorvi...