Hea klient! Tasuta transport pakiautomaati alates 50-eurosest ostust!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


The Essential [2CD]

Tarneaeg: 10-20 tööpäeva

17,99 €

Püsikliendile 17,09 €


vt. ka teisi Sony Essential-seeria plaate!

Lugude nimekiri

Plaat 1
1. Hey Porter [Mono]
2. Cry Cry Cry [Mono]
3. I Walk the Line [Mono]
4. Get Rhythm [Mono]
5. There You Go [Mono]
6. Ballad of a Teenage Queen [Mono]
7. Big River [Mono]
8. Guess Things Happen That Way [Mono]
9. All Over Again
10. Don't Take Your Guns to Town
11. Five Feet High and Rising
12. The Rebel - Johnny Yuma
13. Tennessee Flat - Top Box
14. I Still Miss Someone
15. Ring of Fire
16. The Ballad of Ira Hayes
17. Orange Blossom Special
18. Where You There (When They Crucified My Lord) (with Carter Family)

Plaat 2
1. It Ain't Me Babe (with June Carter Cash)
2. The One on the Right Is on the Left
3. Jackson (with June Carter Cash)
4. Folsom Prison Blues [Live]
5. Daddy Sang Bass
6. Girl from the North Country (with Bob Dylan)
7. A Boy Named Sue [Live]
8. If I Were a Carpenter (with June Carter Cash)
9. Sunday Morning Coming Down
10. Flesh and Blood
11. Man in Black
12. Ragged Old Flag
13. One Piece at a Time
14. (Ghost) Riders in the Sky
15. Song of the Patriot
16. Highwayman (with Willie Nelson, Waylon Jennings and Kris Kristofferson)
17. The Night Hank Williams Came to Town (with Waylon Jennings)
18. The Wanderer (with U2)

Vaata lisaks

Lisan ostukorvi...