Hea klient! Tasuta transport pakiautomaati alates 50-eurosest ostust!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


Out Among the Stars [LP]

  • 2014, Sony
  • Formaat: Vinüül
Tarneaeg: 10-20 tööpäeva

34,99 €

Püsikliendile 33,24 €


Nashville'is aastatel 1981-84 salvestatud, kuid varem avaldamata lood.

"She Used To Love Me A Lot":

Lugude nimekiri

Plaat 1
1. Out Among The Stars
2. Baby Ride Easy (with June Carter Cash)
3. She Used To Love Me A Lot
4. After All
5. I'm Movin' On (with Waylon Jennings)
6. If I Told You Who It Was (with Minnie Pearl)
7. Call Your Mother
8. I Drove Her Out Of My Mind
9. Tennessee
10. Rock and Roll Shoes
11. Don't You Think It's Come Our Time (with June Carter Cash)
12. I Came To Believe

Vaata lisaks

Lisan ostukorvi...