Hea klient! Tasuta transport pakiautomaati alates 50-eurosest ostust!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


Vikings: Music From Season Three [CD]

Tarneaeg: 10-20 tööpäeva

17,99 €

Püsikliendile 17,09 €

Lugude nimekiri

Plaat 1
1. The Seer Gives Lagertha a Prophecy
2. The Vikings Sail for Wessex
3. Kwenthrith's Story
4. Vikings Battle Brihtwulf's Army
5. Torstein Loses an Arm
6. A Cloaked Figure Arrives in Kattegat
7. Battle for the Hill of the Ash
8. Judith
9. Sacrifice for the Crops
10. Siggy Sacrifices Herself to Save Ragnar's Sons
11. Rollo Learns of Siggy's Sacrifice
12. Bjorn Fights to Save Rollo
13. Helga Tells Floki of Harbard
14. The Seer Laughs at Rollo's Misery
15. Aethelwulf Attacks
16. Ragnar Kills the Messenger
17. Athelstan is Reborn
18. Floki Appears to Kill Athelstan
19. Ragnar Honors Athelstan's Death
20. Ecbert Sends Athelwulf on a Journey
21. Aethelwulf Meets with Kwenthrith
22. Floki's Siege Towers Revealed
23. Vikings Reach Paris
24. The Attack Begins
25. The Walls are Breached; The French Lose Hope
26. Ragnar Knows Floki Killed Athelstan
27. Vikings Attempt to Rip Open Gates
28. Floki Melt Down
29. Floki Curses the Gods
30. Kalf and Lagertha Make a Pact
31. Lagertha's Stealth Assault on the Bridge
32. The French Counter - Attack
33. Ragnar Hallucinates, Sees Gods
34. The Vikings are Told of Ragnar's Death
35. Vikings Attack Paris
36. Ragnar Sets Sail for Home

Vaata lisaks

Lisan ostukorvi...