Tasuta transport pakiautomaatidesse alates 50-eurosest ostust!


0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.


Les Misérables: Highlights From the Motion Picture Soundtrack [CD]

Tarneaeg: 10-20 tööpäeva

14,99 €

Püsikliendile 14,24 €

Lugude nimekiri

Plaat 1
 1. Look Down (Hugh Jackman)
 2. The Bishop (Hugh Jackman)
 3. Valjean's Soliloquy (Hugh Jackman)
 4. At The End Of The Day (Hugh Jackman)
 5. I Dreamed A Dream (Anne Hathaway)
 6. The Confrontation (Hugh Jackman)
 7. Castle On A Cloud (Isabelle Allen)
 8. Master Of The House (Sacha Baron Cohen)
 9. Suddenly (Hugh Jackman)
10. Stars (Russell Crowe)
11. ABC Cafe / Red And Black (Eddie Redmayne)
12. In My Life / A Heart Full Of Love (Amanda Seyfried...
13. On My Own (Samantha Barks)
14. One Day More (Les Misérables Cast)
15. Drink With Me (Eddie Redmayne)
16. Bring Him Home (Hugh Jackman)
17. The Final Battle (Les Misérables Cast)
18. Javert's Suicide (Russell Crowe)
19. Empty Chairs At Empty Tables (Eddie Redmayne)
20. Epilogue (Les Misérables Cast)

Vaata lisaks